Urmakare - En hel del rörande UrmakareUrmakare i Borås

Urmakare i Borås

Totalt finns det 6 urmakare eller klockbutiker i Borås och några av dessa har skickliga utbildade urmakare som kan hjälpa dig att rengöra eller laga ditt gamla ur. I Borås kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra utbildad urmakare och dessutom kan priserna på klockorna eller reparation av armbandsur variera en del. En klar fördel är om du kan få tips av någon på en bra och duktigt urmakare. Information, betyg och rekommendationer gällande urmakare och klockbutiker i Borås kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera urmakare, klockaffärer eller skomakare i Västra Götaland som t.ex. batteribyte är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till en urmakare bör du veta vilket märke på klocka det gäller men även vilken typ av tjänst som du är intresserade av. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika urmakares hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en urmakare i Borås är att välja någon av urmakarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla urmakare i Borås

Frank Karlsson Urservice

Söderkullagatan 15

Ur & Penn

Torggatan 21-23

Blombergs Ur AB

Stora Torget

TickerRoom.se

Yxhammarsgatan 28


Fler klockbutiker i Borås

Klockmaster Jälmers Ur

Allégatan 30

Verner Jonssons Ur AB

Lilla Brogatan 32