Urmakare - En hel del rörande UrmakareUrmakare i Luleå

Urmakare i Luleå

Totalt finns det 6 urmakare eller klockbutiker i Luleå och några av dessa har skickliga utbildade urmakare som kan hjälpa dig att rengöra eller laga ditt gamla ur. I Luleå kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra utbildad urmakare och dessutom kan priserna på klockorna eller reparation av armbandsur variera en del. En klar fördel är om du kan få tips av någon på en bra och duktigt urmakare. Information, betyg och rekommendationer gällande urmakare och klockbutiker i Luleå kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera urmakare, klockaffärer eller skomakare i Norrbotten som t.ex. batteribyte är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till en urmakare bör du veta vilket märke på klocka det gäller men även vilken typ av tjänst som du är intresserade av. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika urmakares hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en urmakare i Luleå är att välja någon av urmakarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla urmakare i Luleå

Urmakeri & Micromekanisk Verkstad

Östergatan 2A

Klockslaget Luleå AB

Skeppsbrogatan 29

SMYCKA

Storgatan 47

Stjärnurmakarna

Smedjegatan 10


Fler klockbutiker i Luleå

Ur & Penn

Storgatan 51

Ur & Penn

Storgatan 36