Urmakare - En hel del rörande Urmakare

Urmakare i Karlstad

Urmakare i Karlstad

Totalt finns det 4 urmakare eller klockbutiker i Karlstad och några av dessa har skickliga utbildade urmakare som kan hjälpa dig att rengöra eller laga ditt gamla ur. I Karlstad kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra utbildad urmakare och dessutom kan priserna på klockorna eller reparation av armbandsur variera en del. En klar fördel är om du kan få tips av någon på en bra och duktigt urmakare. Information, betyg och rekommendationer gällande urmakare och klockbutiker i Karlstad kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera urmakare, klockaffärer eller skomakare i Värmland som t.ex. batteribyte är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till en urmakare bör du veta vilket märke på klocka det gäller men även vilken typ av tjänst som du är intresserade av. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika urmakares hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en urmakare i Karlstad är att välja någon av urmakarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla urmakare i Karlstad

Stjärnurmakarna

Kungsgatan 12

652 24 Karlstad

SMYCKA Bergvik

Frykmans Väg 1

653 46 Karlstad

Gustafsons Ur

Järnvägsgatan 9

652 25 Karlstad

Klockan Carlstad

Löwenborgs Väg 7

653 46 Karlstad