Urmakare - En hel del rörande Urmakare

Urmakare - ARSTRAND Stjärnurmakarna Sturegallerian

Urmakare - ARSTRAND Stjärnurmakarna Sturegallerian i Stockholm

I Stockholm finns det 40 urmakare eller företag som säljer klockor och utför batteribyte på armbandsur varav ARSTRAND Stjärnurmakarna Sturegallerian är en av dem. Både inriktning och typ av klockor skiljer urmakarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra inom urmakare och klockbutiker i Stockholms län eller enbart i Stockholm.

Innan du söker upp någon som urmakare som kan hjälpa dig med klockan bör du veta vilken typ av tjänst du behöver, eftersom batteribyte kan göras hos skomakare som erbjuder nycketkopiering men rengöring av en fin mekanisk klocka ska bara göras av en utbildad urmakare. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika vissa av urmakarnas webbsidor. Eftersom det finns flera urmakare och klockaffärer i Stockholm är det definitivt värt att undersöka pris och rekommendationer hos minst två av urmakarna varav en bör vara ARSTRAND Stjärnurmakarna Sturegallerian.
Enklast kan du komma i kontakt med en urmakare eller klockbutik som ARSTRAND Stjärnurmakarna Sturegallerian enligt nedan:


ARSTRAND Stjärnurmakarna Sturegallerian

Sturegallerian 12

114 46 Stockholm

114 46 Stockholm

08-611 11 86