Urmakare - En hel del rörande UrmakareUrmakare i Solna

Urmakare i Solna

Totalt finns det 4 urmakare eller klockbutiker i Solna och några av dessa har skickliga utbildade urmakare som kan hjälpa dig att rengöra eller laga ditt gamla ur. I Solna kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra utbildad urmakare och dessutom kan priserna på klockorna eller reparation av armbandsur variera en del. En klar fördel är om du kan få tips av någon på en bra och duktigt urmakare. Information, betyg och rekommendationer gällande urmakare och klockbutiker i Solna kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera urmakare, klockaffärer eller skomakare i Stockholms län som t.ex. batteribyte är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till en urmakare bör du veta vilket märke på klocka det gäller men även vilken typ av tjänst som du är intresserade av. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika urmakares hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en urmakare i Solna är att välja någon av urmakarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla urmakare i Solna

Ur & Penn

Hotellgatan 1B

ARSTRAND Stjärnurmakarna Solna Centrum

Solna Centrum

Stjärnurmakarna

Smidesvägen 10-12

Kin AB

Solna Torg 19