Urmakare - En hel del rörande Urmakare

Urmakare i Skärholmen

Urmakare i Skärholmen

Totalt finns det 5 urmakare eller klockbutiker i Skärholmen och några av dessa har skickliga utbildade urmakare som kan hjälpa dig att rengöra eller laga ditt gamla ur. I Skärholmen kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra utbildad urmakare och dessutom kan priserna på klockorna eller reparation av armbandsur variera en del. En klar fördel är om du kan få tips av någon på en bra och duktigt urmakare. Information, betyg och rekommendationer gällande urmakare och klockbutiker i Skärholmen kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera urmakare, klockaffärer eller skomakare i Stockholms län som t.ex. batteribyte är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till en urmakare bör du veta vilket märke på klocka det gäller men även vilken typ av tjänst som du är intresserade av. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika urmakares hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en urmakare i Skärholmen är att välja någon av urmakarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla urmakare i Skärholmen

Daftar Ur & Guld HB

Skärholmsgången 20

127 48 Skärholmen

Ur & Penn

Storholmsgatan 4

127 48 Skärholmen

SKHLM Skärholmen Centrum

Bredholmsgatan

127 48 Skärholmen

Stjärnurmakarna

Lillholmsgången 1

127 48 Skärholmen


Fler klockbutiker i Skärholmen

Bredängs Guld & Klockor HB

Bredängstorget 24

127 32 Skärholmen