Urmakare - En hel del rörande UrmakareUrmakare i Nacka

Urmakare i Nacka

Totalt finns det 3 urmakare eller klockbutiker i Nacka och några av dessa har skickliga utbildade urmakare som kan hjälpa dig att rengöra eller laga ditt gamla ur. I Nacka kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra utbildad urmakare och dessutom kan priserna på klockorna eller reparation av armbandsur variera en del. En klar fördel är om du kan få tips av någon på en bra och duktigt urmakare. Information, betyg och rekommendationer gällande urmakare och klockbutiker i Nacka kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera urmakare, klockaffärer eller skomakare i Stockholms län som t.ex. batteribyte är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till en urmakare bör du veta vilket märke på klocka det gäller men även vilken typ av tjänst som du är intresserade av. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika urmakares hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en urmakare i Nacka är att välja någon av urmakarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla urmakare i Nacka

Ur & Penn

Romansvägen 6

Stjärnurmakarna Sickla Galleria

Järnvägsgatan 11

ARSTRAND Stjärnurmakarna Forum Nacka

Vikdalsvägen 4