Urmakare - En hel del rörande UrmakareUrmakare i Järfälla

Urmakare i Järfälla

Totalt finns det 5 urmakare eller klockbutiker i Järfälla och några av dessa har skickliga utbildade urmakare som kan hjälpa dig att rengöra eller laga ditt gamla ur. I Järfälla kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra utbildad urmakare och dessutom kan priserna på klockorna eller reparation av armbandsur variera en del. En klar fördel är om du kan få tips av någon på en bra och duktigt urmakare. Information, betyg och rekommendationer gällande urmakare och klockbutiker i Järfälla kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera urmakare, klockaffärer eller skomakare i Stockholms län som t.ex. batteribyte är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till en urmakare bör du veta vilket märke på klocka det gäller men även vilken typ av tjänst som du är intresserade av. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika urmakares hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en urmakare i Järfälla är att välja någon av urmakarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla urmakare i Järfälla

Barkarby Optik & Ur AB

Majorsvägen 2

HG Guld & Klockor

Veddestavägen 13

SMYCKA

Jakobsbergs Centrum

Järfälla Guld & Ur

Allmogeplatsen 18


Fler klockbutiker i Järfälla

Ur & Penn

Banérstråket