Urmakare - En hel del rörande UrmakareUrmakare i Helsingborg

Urmakare i Helsingborg

Totalt finns det 5 urmakare eller klockbutiker i Helsingborg och några av dessa har skickliga utbildade urmakare som kan hjälpa dig att rengöra eller laga ditt gamla ur. I Helsingborg kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra utbildad urmakare och dessutom kan priserna på klockorna eller reparation av armbandsur variera en del. En klar fördel är om du kan få tips av någon på en bra och duktigt urmakare. Information, betyg och rekommendationer gällande urmakare och klockbutiker i Helsingborg kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera urmakare, klockaffärer eller skomakare i Skåne som t.ex. batteribyte är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till en urmakare bör du veta vilket märke på klocka det gäller men även vilken typ av tjänst som du är intresserade av. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika urmakares hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en urmakare i Helsingborg är att välja någon av urmakarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla urmakare i Helsingborg

Gecko

Bruksgatan 9

Tick Tack

Nelly Krooks Gata 10

Urmakeri Bengt Svensson

Hjorthornsgatan 7

Carlssons Ur AB

Kullagatan 8


Fler klockbutiker i Helsingborg

Stjärnurmakarna

Södergatan 26