Urmakare - En hel del rörande UrmakareUrmakare i Växjö

Urmakare i Växjö

Totalt finns det 4 urmakare eller klockbutiker i Växjö och några av dessa har skickliga utbildade urmakare som kan hjälpa dig att rengöra eller laga ditt gamla ur. I Växjö kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra utbildad urmakare och dessutom kan priserna på klockorna eller reparation av armbandsur variera en del. En klar fördel är om du kan få tips av någon på en bra och duktigt urmakare. Information, betyg och rekommendationer gällande urmakare och klockbutiker i Växjö kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera urmakare, klockaffärer eller skomakare i Kronoberg som t.ex. batteribyte är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till en urmakare bör du veta vilket märke på klocka det gäller men även vilken typ av tjänst som du är intresserade av. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika urmakares hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en urmakare i Växjö är att välja någon av urmakarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla urmakare i Växjö

Ur & Penn

Storgatan 9

Ur & Penn

Hejaregatan 32

Stjärnurmakarna

Storgatan 18

Hagens Ur Optik Elektronik

Storgatan 54