Urmakare - En hel del rörande Urmakare

Urmakare i Jönköping

Urmakare i Jönköping

Totalt finns det 5 urmakare eller klockbutiker i Jönköping och några av dessa har skickliga utbildade urmakare som kan hjälpa dig att rengöra eller laga ditt gamla ur. I Jönköping kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra utbildad urmakare och dessutom kan priserna på klockorna eller reparation av armbandsur variera en del. En klar fördel är om du kan få tips av någon på en bra och duktigt urmakare. Information, betyg och rekommendationer gällande urmakare och klockbutiker i Jönköping kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera urmakare, klockaffärer eller skomakare i Jönköping län som t.ex. batteribyte är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till en urmakare bör du veta vilket märke på klocka det gäller men även vilken typ av tjänst som du är intresserade av. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika urmakares hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en urmakare i Jönköping är att välja någon av urmakarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla urmakare i Jönköping

Ur & Penn

Östra Storgatan 19

553 21 Jönköping

Klockmaster

Barnarpsgatan 14

553 16 Jönköping

Klockmaster City

Lantmätargränd 17

553 20 Jönköping

Oskar Berg Urmakare AB

Gränsgatan 17

553 38 Jönköping


Fler klockbutiker i Jönköping

Johanssons Urmakeri

Lövingsgatan 28

553 12 Jönköping