Urmakare - En hel del rörande UrmakareUrmakare i Östersund

Urmakare i Östersund

Totalt finns det 4 urmakare eller klockbutiker i Östersund och några av dessa har skickliga utbildade urmakare som kan hjälpa dig att rengöra eller laga ditt gamla ur. I Östersund kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra utbildad urmakare och dessutom kan priserna på klockorna eller reparation av armbandsur variera en del. En klar fördel är om du kan få tips av någon på en bra och duktigt urmakare. Information, betyg och rekommendationer gällande urmakare och klockbutiker i Östersund kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera urmakare, klockaffärer eller skomakare i Jämtland som t.ex. batteribyte är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till en urmakare bör du veta vilket märke på klocka det gäller men även vilken typ av tjänst som du är intresserade av. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika urmakares hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en urmakare i Östersund är att välja någon av urmakarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla urmakare i Östersund

Ur & Penn

Kyrkgatan 66

Din Guldsmed Svedberghs Ur- & Guld

Prästgatan 40

Starlanders Urhandel

Kyrkgatan 64

Frimans Ur AB

Prästgatan 32