Urmakare - En hel del rörande UrmakareUrmakare i Gävle

Urmakare i Gävle

Totalt finns det 4 urmakare eller klockbutiker i Gävle och några av dessa har skickliga utbildade urmakare som kan hjälpa dig att rengöra eller laga ditt gamla ur. I Gävle kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra utbildad urmakare och dessutom kan priserna på klockorna eller reparation av armbandsur variera en del. En klar fördel är om du kan få tips av någon på en bra och duktigt urmakare. Information, betyg och rekommendationer gällande urmakare och klockbutiker i Gävle kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera urmakare, klockaffärer eller skomakare i Gävleborg som t.ex. batteribyte är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till en urmakare bör du veta vilket märke på klocka det gäller men även vilken typ av tjänst som du är intresserade av. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika urmakares hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en urmakare i Gävle är att välja någon av urmakarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla urmakare i Gävle

Ur & Penn

Drottninggatan 9

Stjärnurmakarna Urmakar'n Bo Horndahl

Södra Kungsgatan 17

Stjärnurmakarna

Ingenjörsgatan

Klockmaster

Drottninggatan 18