Urmakare - En hel del rörande UrmakareUrmakare i Visby

Urmakare i Visby

Totalt finns det 3 urmakare eller klockbutiker i Visby och några av dessa har skickliga utbildade urmakare som kan hjälpa dig att rengöra eller laga ditt gamla ur. I Visby kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra utbildad urmakare och dessutom kan priserna på klockorna eller reparation av armbandsur variera en del. En klar fördel är om du kan få tips av någon på en bra och duktigt urmakare. Information, betyg och rekommendationer gällande urmakare och klockbutiker i Visby kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera urmakare, klockaffärer eller skomakare i Gotland som t.ex. batteribyte är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till en urmakare bör du veta vilket märke på klocka det gäller men även vilken typ av tjänst som du är intresserade av. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika urmakares hemsidor.
Enklast att komma i kontakt med en urmakare i Visby är att välja någon av urmakarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla urmakare i Visby

Yngves Urmakeri Pettersson

Tellusgatan 6

Klockia

Österväg 1

Wisby Ur & Guld

Adelsgatan 32